Publieksprijs

De Automotive Innovation Award Publieksprijs is een speciale prijs die in het leven is geroepen om Nederlandse innovaties met een grote impact op mobiliteit meer bekendheid te geven onder het grote publiek.

Talloze Nederlandse bedrijven en organisaties ontwikkelen, testen en verbeteren producten en diensten in en rondom de auto. Stichting Automotive Innovation Award wil deze innovaties een podium bieden en reikt elke twee jaar prestigieuze awards uit aan veelbelovende innovaties die in Nederland zijn ontwikkeld of een sterke binding hebben met Nederland. Er zijn drie categorieën: Technology, Services en Challenging Concepts. Alle ingezonden innovaties zijn beoordeeld door een vakjury, onder leiding van juryvoorzitter de heer Jan Peter Balkenende. De jury heeft 9 innovaties gekozen (3 per categorie) die doorgaan naar de finale. De ontknoping vindt plaats op 11 februari 2019. Per categorie maakt de jury de winnaar van de Automotive Innovation Award bekend.

Minstens zo belangrijk vindt de stichting echter de mening van het Nederlandse publiek. Daarom reiken we op 11 februari naast de awards ook een speciale publieksprijs uit. Dus wat vindt u van de 9 innovaties die in de finale staan? Welke innovatie maakt volgens u mobiliteit slimmer, schoner, efficienter en/of veiliger? Welke mobiliteitsoplossing spreekt u het meest aan? Uw mening telt! Breng voor 26 januari uw stem uit op 1 van de 9 finalisten. Daarmee maakt u bovendien kans op een jaar gratis ANWB Connected t.w.v. € 110,-. Onder alle stemmers verloten we 10 gratis pakketten. 

voorwaarden

Meer weten over de Automotive Innovation Award, de innovatiekracht van de automotive sector en alle partners?
Ga naar www.automotiveinnovationaward.nl

 

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details